Priser

Alle priser er i Dkk og incl. 25% dansk moms.

Vi tager følgende betalingstyper :
Dankort, Visa & Mastercard.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Adult Time eller vores leverandør. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Når du handler med Adult Time indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til os via vores formular under Kontakt.

Levering

Normal leveringstid for de udbudte produkter er 1-3 arbejdsdage fra bestillingsdagen, hvis intet andet angives ved varen (forudsætter bestillingen er lavet inden kl. 13.00).

Adult Time sørger for transport med PostNord i overensstemmelse med de angivne oplysninger. 

Diskretion

Selvfølgelig kommer din bestilling i en diskret pakke. Som afsender står der blot vores postbox, eller blot afsender adresse.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Adult Time.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
a) Har modtaget din vare
b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du kan også vælge at benytte retur skema og sende med retur. Returskema finder du med sendt din ordrebekræftelse og længere nede i teksten.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Delvis Fortydelse / Returnering

Ved Delvis returnering, hvor du kun returnerer nogle af produkterne i din ordre vil forsendelsen ikke blive returneret.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Adult Time
Postboks 6
Kometvej
DK-8700 Horsens
Denmark / Europe

Benyt vores retur/reklamations skema – TRYK HER FOR AT HENTE RETUR SKEMA

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du skal ligeledes udfylder vores retur skema.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Adult Time har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved returnering til service bedes varen pakkes forsvarligt ind og sendes pr. fragt med kopi af købsfaktura og en fyldig fejlbeskrivelse / retur skema. Viser det sig at en vare der er returneret intet fejler, eller at fejlen ikke er dækket af reklamationsretten, vil Adult Time opkræve et gebyr til dækning af fragten tilbage. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Adult Time
Postboks 6
Kometvej
DK-8700 Horsens
Denmark / Europe

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen.
I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Adult Time, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi registrerer og videregiver personoplysninger som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver oplysning til Postnord for at kunne levere pakken på din/jeres adresse. Elektronisk betaling foregår gennem Pensopay.dk / Quickpay.dk hvor din betalings gennemføres med dit ordrenummer. Personoplysningerne registreres hos Adult Time og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Direktøren og de ansatte for Adult Time v/ Rikke Jørgensen & Michael Petersen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på adulttime.dk er Adult Time v/ Rikke Jørgensen & Michael Petersen. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Adult Time v/ Rikke Jørgensen & Michael Petersen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Adult Time via e-mail formular.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Adulttime.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Rikke Jørgensen på web@adulttime.dk .

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet.

Der tages hensyn til der kan komme tastefejl i priserne. vi forbeholder os retten til ikke at sælge såfremt dette skulle værer tilfældet.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Spørgsmål og generelle oplysninger

Har du spørgsmål vedr. varer, bestillingen eller vil du have lidt personlig rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os. Det letteste er at du skriver til os via vores kontakt form under “KONTAKT“. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe.

Generelle Oplysninger:

Adulttime.dk ejes og drives af:

Rikke Jørgensen & Michael Petersen

DK-8700 Horsens
Denmark / Europe

CVR Nr.: 27846432
Etableret: 2010
Email: info@adulttime.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05-08-2020